söndag 28 november 2010

Adventsmys och designbyleftovers!




Se vilken fin adventsgran Alva och mormor fixat till oss vid entren!
Denna helg är mormor på besök så då har det blivit shopping med Alva på Zara igår:). J hjälpte en kompis att flytta hela dagen så vi bosatte oss på Nacka Forum igår! Massor av julmusik och uppträdande och massor av shoppande människor:)
Idag har det blivit pepparkaksbak och adventsmys efter Alvas cirkus imorse! Ja efter allt skottande av snön som bara vräkt ner här..pust! Spade hade vi redan köpt och det var tur för idag skulle vi inhandla en släde eller en "putt"(större form av spade som man skjuter framför sig..vet inte vad de kallas:)), men det var helt hopplöst för det var slut överallt!!
Hittade härliga skapelser på: http://www.designbyleftovers.se/! Snott lite min ide där:) Kul när man förenar konst och möbler!!
Hoppas ni haft en Toppenhelg!!
Kram//Ulrica


lördag 13 november 2010

GRATTIS LOVE!


Grattis Love, här i sitt rätta element! J blev lite firad igår, så idag ska vi ha lördagsmys framför "Så mycket bättre"! Älskar detta personliga och härliga program med massor av inspirerande musik i ny tappning!!! Den gångna vecka har varit en alldeles vanlig vecka med jobb, studier och Alvas aktiviteter.

Hoppas ni får en ToppenKväll:)

KRAM//Ulrica

lördag 6 november 2010

Scones och Smoke från Moooi!



Godmorgon Alla!
Här började vi morgonen med scones! Alva är hos sina morföräldrar i Jämtland och Nicklas i Tyresö så vi är barnfria, så det blev en långfrukost framför morgontvn.
Visar en ursnygg stol från Moooi, skulle passa mycket bra i vår hall..Man kan iallafall önska:)
Alva gick tre dagar på något som kallas för Konstlov här i Värmdö. Det är ett samarbete mellan lokala konstnärer och Värmdö Kommun. Hon fick måla, teckna Manga, sy och här är en liten animation hon gjorde, http://www.youtube.com/watch?v=1B3RMSKph3w, Såå gullig!
Nu mår jag bättre i ryggen så jag ska ut i Solen för lite pyssel på Gården!
Kram//Ulrica