måndag 24 maj 2010

Benetton!


Jag är inte så förtjust i "sparkbyxa" :), men denna ubercoola jumpsuit från Benetton älskar jag!! Vill ha!! Härlig att mysa runt i efter en dag i solen, som jag hoppas det blir massor av i sommar!! Inläggen på sistone har speglat avsaknaden av kläder i min garderob, vilket jag hoppas det blir ändring på snart!
Helgen blev lyckad med både grillning, fällda träd och pyssel i trädgården!! Nu har vi alla blivit småförkylda så jag hänger lite framför alla härliga bloggar att inspireras av! Ta hand om Er!!
Kram//Ulrica

torsdag 20 maj 2010

Hasbeens!




Såå coola träskor från, www.swedishhasbeens.com!
Nu när sommaren äntligen är här, så vore det inte alls dumt med ett par läckra träskor!! Jag som för övrigt är tokig i boots (får visa dom i ett annat inlägg!) gillar den höga varianten också!! Så tufft med tunika eller sommarklänning till!!
I helgen kommer svärmor/far och ska hjälpa oss att fälla några träd på tomten! Då har vi att göra sedan..., blir så mycket ved och kvistar bara av en tall!! Jag får fösöka ta det hyfsat lugnt med min rygg.. Inriktar mig på grillningen istället!!
Önskar er en Skön Helg med Värme!!
//Ulrica

torsdag 13 maj 2010

I Love!!





Idag en hyllning till Piero Fornasetti älskade verk!! Underbara och uttrycksfulla!! Titta in på www.fornasetti.com, eller om du har vägarna förbi Stockholm besök Svenskt Tenn där bland annat kuddarna finns! Eller varför inte åka till Milano och besöka butiken ni ser på en av bilderna!! Det skulle jag verkligen vilja göra!!! En svensk motsvarighet till Fornasetti tycker jag, är Lisa Bengtsson!! Exempel på henne är kuddarna i min header!
Nej nu ska jag åka och trimma Smilla och sedan är vi bjudna på middag!! Döden i Grytan, roligt namn på en resturang!!
Önskar er alla en Go Helg!!
Kram//Ulrica

fredag 7 maj 2010

Fint besök!



Fint besök fick vi av en liten fjäril igår! Den satte sig på bordet och verkade trivas värmen! Middagen på SäbySäteri, www.sabysateri.se, var lyckad med god mat och härligt sällskap!! Mina projekt ligger för tillfället i träda och jag väntar på att den rätta energin ska återkomma!! Så det har mest varit träning och plugg för min del denna vecka. Alva har sin terminsuppvisning på cirkusen, www.cirkuslefou, på söndag annars tänkte vi fixa lite vid gästis!! Nästa termin ska hon få gå en avancerad "luft" grupp med de stora barnen!! Det ser hon verkligen framemot!!
Önskar er Alla en Skön Helg!
Kram// Ulrica(och Smilla:))!