torsdag 29 april 2010

Trevlig Valborg!



En härlig inredningsbutik i Värmdö som nu även finns som webbshop, www.sucasa.se var jag in och tittade i för några dagar sedan! Massor av produkter i en mängd färger! På bilderna ser ni ett älghuvud/hängare från House doctor och snapsglas i olika färger och modeller från Zone. Kanske något att ta sig något värmande i efter brasan? Bilderna är tagna från Sucasas hemsida.
Imorgon blir det äntligen dags för en av presenterna jag fick, Valborgsmeny på Säbysäteri! Tack far och mor!! Annars blir helgen relativt lugn med lite aktiviteter som cirkusträning för Alva! Johan har föresten blivit inbjuden till CafeOpera på måndag då det är fest för förarna/kändisarna av Stockholms stopp för Gumball 3000! Blir nog en upplevelse!
Önska er alla Goa Vänner och Bloggare en Härlig Valborg!!
Kram//Ulrica

lördag 24 april 2010

Vogue Living!



Vogue Living, Houses Garden People, snart på mitt soffbord!! Underbara bilder från kändisar, artister och konstnärers privata hem! Här kan ni bland annat se foton av Annie Leibovitz. Kanske mest känd för fotot på den gravida Demi Moore. Vill ni titta in till Madonna, Donna Karen eller Oscar de la Renta är detta boken för er! På bilden ser ni Versaces hem i Miami beach.
Fortsatt Trevlig Helg!
Kram//Ulrica

onsdag 21 april 2010

Hipp hipp!!



39år är ingenting att fira(däremot nästa år blir det fest!!), men uppvaktad blev jag iallafall!! Mina närmaste vet precis vad jag behöver!! Efterlängtade spikmattan!! Ni som följt min blogg vet att jag har svag rygg med diskbråk och annat som följd, och då är den perfekt!! Böcker om mat och hälsa, Lisens indiska spa och Sveriges nya landskapsrätter!! Hudkrämer och vistelse på SäbySäteri på Valborg!! Titta in på, www.sabysateri.se. Såå mysigt där!! Vi har promenadavstånd dit och varit där på afternoon the tidigare!! Det har även herrgårdweekend för er som bor en bit bort!!
Tack alla gulliga för uppvaktningen!!
Kram//Ullis

tisdag 13 april 2010

Rensa, rensa!!


Här är det vår i luften och i väntan på att få börja kratta vid gästis så tog jag och gjorde en liten garderobsrensning! Har lagt ut lite kläder på tradera under "lugnet201"!! Här ser ni en härlig puderrosa tunika från Twist&Tango!!
I helgen var vi till Voxna i Hälsingland till Johans föräldrar och tog det väldigt lugnt!! Alva lekte med kompisar och vi blev uppassade med mat och annat! Precis vad vi behövde efter alla berg och dalar som det kan vara i livet ibland..!!
Hoppas ni alla får en fortsatt Härlig Vårvecka!!
Kramar//Ulrica

måndag 5 april 2010

Rock star!


Alva var på pyjamasparty för någon vecka sedan och hade blivit sminkad och fotad av sin kompis storasyster!! De lekte "modeller" och här ser ni en bild av resultatet..!! Det börjas tidigt, men det är klart, med äldre syskon blir det lätt så!!
Påskhelgen var mysig! Vi hade både middag här hemma och var bortbjudna till goa vänner! Annars passade vi på att vårstäda gästis, bilen och hängde bort alla vinterjackor och skor.., vilket var tydligen för tidigt med snön som kom i måndags!!
Hoppas ni alla får en fin vecka!
Kram//Ulrica