onsdag 31 mars 2010

GLAD PÅSK!!!



Önskar Släkt, Goa Vänner och bloggare en riktigt Glad Påsk!!
På mitt frukostbord skulle gärna dessa stilrena äggkoppar från Verner Panton stå! Titta in på www.danskdesign.nu! Vill man inte äta ägg kanske dessa små ljuvliga kycklingar lockar?!!
Nu ska jag damma av kvasten!
Kram i massor//Ulrica

fredag 26 mars 2010

Trevlig Helg!!



Tittar in för att önska alla en superhärlig och vårlig Helg! Idag blev vi bjudna av snälla Håkan på lunch på J i Nacka Strand! Vi år underbart god Biff Lindström och tog en lååång lunch!! Än så länge är det lite kallt att sitta ute trots vårkänslor med +10C..!! Nu blir det en lugn hemmakväll utan barn. Alva är på pyjamasparty och Nicklas sover också hos kompis inatt! Dom börjar bli stora nu!
Kram//Ulrica

onsdag 24 mars 2010

Shabby chic, "BRÖD"!!



Nu ligger dessa brögkorgar med spetskant och text,"BRÖD" på tradera auktion! Min rara mor har sytt dom och jag tryckt texten!
Här är riktigt härligt vårväder det droppar från taken och jag blir sugen på att köpa lite nya lökväxter till fönstren!!! På bilden ser ni skymta underbara orkideer från Thailand som vi fått av våra härliga vänner, Mange och Anna!! Tack!! Jag doftar på dom och drömmer mig bort!!
Kram//Ulrica

torsdag 18 mars 2010

Svart pelarbord




Nu är jag äntligen klar med mitt pelarbord!! Det har fått sig en ny omgång mattsvart färg och en handmålad blomma i guld! Inspiration fick jag av tapeten i bakgrunden, SnowTree! Jag köpte bordet på auktion för ett tag sedan i Jämtland! Bordet har en omkrets på 50cm och en höjd på 68cm. Bordets skiva har fått sig en omgång klarlack för hållbarhetens skull. Så vill du ha ett unikt bord så är det ditt för 1850kr!!
Annars har det inte blivit något plugg alls denna vecka utan energin har fått gå till andra saker..så är det ibland!
Önskar er Alla en supermysig Helg!!
Varma Krama//Ulrica

fredag 12 mars 2010

Soffpotatis..


En favorit för Smilla är att softa i soffan..länge! Vi skämde bort henne med både duntäcke och kuddar som valp, så hon ligger helst inte direkt mot golvet.. Ja ja, det är våran håriga lillasyster i familjen, för fler barn blir det inte!
Veckan har bestått av träning, plugg och lite pyssel i garaget. Har inte riktigt lusten till att måla men den kommer! Håller på med ett bord för tillfället. Johan har blivit dunderförkyld, men igår var vi på standup med Kristoffer Appelquist. Våra kära vänner Mange och Anna hade köpt biljetter innan dom kom på att de ville hellre till Thailand!! Så då fick vi gå istället!! Idag hägrar båtmässan om Johan orkar. Imorgon är vi bjudna över till Fågelbro på middag. Lite läskigt att gå över isen vid Tranaröfjärden, men vi får väl ta på oss flytväst i värsta fall!
Önska er Alla en riktigt Trevlig Helg!
Kram//Ulrica

fredag 5 mars 2010

Läckert!!



Läckert och lite svulstigt hos Lauritz!! Vad tycker ni?! Inget för den minimalistiska typen..!!
Veckan har bestått av att måla en verkstad till en kompis, Issa, www.fargstarkt.blogspot.com!! Alva hjälpte till och det är härligt med hennes sällskap! I onsdags åkte hon till mina föräldrar i Jämtland och Nicklas var här ett par dagar, men nu är vi barnfria. Passat på att fixat lite här hemma! Imorgon kommer goa vänner på besök så jag har precis gjort tiramisu!
Önskar er alla en mysig Helg!!
Kram//Ulrica