fredag 26 februari 2010

Lyx och "fluff"!!



Härligt fluffigt och lyxigt hittar man hos en av mina absoluta favoriter, Kamelo, www.kamelo.se. Titta in här och njut!! De har allt från inredning, vackra sjalar och smycken!!
Annars har jag kommit igång med studier och det känns så skönt!! Lite svårt att studera på distans, särskilt grafisk kommunikation. Men som tur har dom handledning en gång i veckan!! Fast det är bara att komma igång så flyter det på!!
Nu är det sportlov för barnen,och Alva åker till sin mormor och morfar i Jämtland! Själv har jag tagit på mig att måla en atelje åt en kompis, så mina egna projekt för ligga åt sidan ett tag!
Önskar er alla en Trevlig Helg!!
Kram//Ulrica

torsdag 18 februari 2010

Trevlig Helg!!


Tittar in för att önska alla en riktigt härlig helg!!
Visar en beställning jag fick på en brödkorg med texten BETTANS! Jag har några vita kvar om det finns någon som vill göra en beställning!!
Igår var jag på informationsträff om distansstudier. Jag ska läsa företagande och grafisk kommunikation. Känns kul men lite ovant att studera igen! Vill i framtiden öppna eget så det här blir nog bra! Roligt att kunna lite bildbearbetning också! Intresset för fotande har faktiskt kommit sedan jag börjat blogga!!
Kram på er alla!
//Ulrica

fredag 12 februari 2010

Möbelmässan!




Besökte möbelmässan på Älsvsjö idag för att få lite nya ideer och intryck!! Vår kompis Håkan som är återförsäljare för Gira gav oss fribiljetter, Tack!!
Massor av härligt som vanligt men några nya favoriter att nämna är:
Åsa Berndtssons härliga gatstenar med ord eller citat! Man kan beställa egna ord så tillverkar hon!! Vi som tänkt ha gatsten framför garaget i framtiden blev helt galna i iden!! Kul!! Paul Smiths monter var en härlig färgklick med äldre möbler klädda i härliga tyger!! Helen Engström, från Estride, tillverkar de mest underbara silkeskollektioner i sänglinne och har nu gjort ett samarbete med Lisa Bengtsson, som tillsammas gjort en sagolik silkespläd, Baronessa!! Helt,helt underbar!!!
Några godbitar bland mycket annat!!
Nu blir det en slö soffsittarkväll med mys med familjen!!
Hoppas ni får en härlig helg!!
Kram Ulrica

fredag 5 februari 2010

Lyxig sittpuff!!



Denna lyxiga variant av sittpuff väckte "vill ha begär" hos mig! Härlig rosa nyans i silke/sammet hos, www.spiti.se. Det mysiga fårskinnet skulle inte heller vara så dumt att ha några av i soffan!! Smilla skulle säkert "paxa" ett!!
Ute är det finaste vinterlanskapet idag!! Igår vräkte snön ner flera decimeter på några timmar så jag trodde nästan att jag var på fjället..!! Lånade en snöslunga förra helgen för att ta bort all snö på gården, vilket inte syns något spår av idag.. Nu lyser iallafall solen över sjön och det såå vackert!
Sänder en varm Kram och Tack till Elisabeth för dina fina ord på din blogg och Awarden jag fick!! Titta in till henne på, www.petiteyekiss.blogspot.com!!
Vill önska er alla en riktigt Härlig Helg!!
Kram//Ulrica

tisdag 2 februari 2010

Spegel säljes!





Nu säljer jag min stora rokokospegel på blocket. Den är 150*90cm, med en träram på 14cm. Utsida halvblank med text "Dressed for success" och framsida lackad i mattrosa. Perfekt både i barnrummet eller till den vuxne! Pris:2800kr och hämtas på Ingarö!
Ha en fortsatt trevlig vecka!!
Kram//Ulrica