torsdag 27 augusti 2009

Formex!!!!!!





Puh.., efter en heldag på formexmässan är jag trött men helnöjd! Härlig mässa fullmatad med massor av intryck!!

I år heter mässan Vintage Travel, Travel in style vilket syns på korten jag tagit!! Vid lunch åt vi i resturangen "orientexpressen", som var färgsatt i jord och rostfärger, mörkt trä, med härliga kupeer med mosaik, vintageresväslor och annat!! Synd att jag körde bilen annars hade vi nog tagit ett glass mousserande!!!

Översta bilden tog jag från Lisa Bengtssons härliga cafe med färgsprakande mönster!! Mairo, http://www.mairo.se/ säljer för övrigt hennes underbara tyger!

Favoriten år iår liksom ifjol kamelo, http://www.kamelo.se/. Underbara plädar, skinn, päls, möbler smycken och annat!! Deras monter var superfin!!

Nytt för iår en tjej som syr de mest underbara, västar, klänningar, kjolar och annat i päls och lammskinn, http://www.ateljeeliza.com/!

Ni som har möjlighet, gå på mässan!!
Annars kan man gå in och titta på företagens hemsidor!!
Ha det så gott!!
Kram!!




måndag 24 augusti 2009

Siggesta Gård


Hej!
Visar först en bild på Alva från helgen när hon står ute vid vattnet i ett härligt rosa ljus strax innan när regnet kom!

I lördags var det fest för Johans bror Mikael och hans sambo Lat när de fyllde år och förlovat sig, Grattis!
Vi var tvungen att åka ganska tidigt då Alva och jag tillsammans med några kompisar skulle för första gången sälja på bakluckeloppis på Siggesta Gård. Underbart väder och massor av människor!! När vi kom dit började folk slita i kartongerna innan vi lastat ur bilen, fantastiskt! Efter lunch var det mycket lugnare och de flesta gick bara runt och tittade med en glass i handen. Annars är Siggesta jättemysigt! Titta in på, http://www.siggestagard.se/!
Hoppas alla haft en skön helg!
Kram!!




torsdag 20 augusti 2009

Silver!





Nu har jag lacka några av mina fynd från sommarens lilla skörd! Ljusstakar i olika modeller och färger fick bli enhetligt silvriga! Härligt vad färg kan göra små och snabba förändringar. Sedan är det bara att lacka om man dem vill ha lite "nytt"! Höll mig från att lacka dem i min favoritfärg rosa men plockade en bukett med röd solhatt i plastvas från designtorget istället!

På söndag ska jag och min dotter tillsammans på bakluckeloppis för första gången i Siggesta gård på Värmdö. Hon har lyckats rensat en del leksaker (efter övertalning..) som vi ska sälja! Vi åker tillsammans med Anna och hennes Alva så dom får lite sällskap, och vi med!! Bilder kommer senare!

Hoppas ni alla får en toppenhelg!
Kramar//Ulrica

söndag 16 augusti 2009

Siffror!





Hej!!! Nu har jag tillbaka med ny energi för lite bloggande igen!
Hoppas alla har haft en underbar sommar!!!

I sommar har vi varit hemma på Ingarö med besök av både vänner och familj! Vi har grillat i massor och jag har varit social medan min stackars man jobbat.. Jag hoppas att vi snart kan göra en resa tillsammans hela familjen!

Visar vår matgrupp där stolarna markerats med siffror. Funderade hit och dit om jag skulle måla, sätta dit metallsiffror, men bestämde mig tillslut att beställa siffror från http://www.vimsadekor.com/! Bra för då är det enkelt att ta bort när man lessnat!

Kram på er!!